iLOQ – Digital Locking System, No Batteries, No Cables – iLOQ – Nederland

31/05/2013 – 09:03

REVOLUTIONAIR SLUITSYSTEEM

http://www.iloq.com/nl/sluitsysteem/

May 31, 2013

iLOQ is het eerste elektronische sluitsysteem ter wereld waarbij de cilinder energie opwekt wanneer de sleutel in de cilinder wordt gestoken. Bekabeling en batterijen zijn niet nodig. Het krachtige versleutelingssysteem van iLOQ levert een flexibel maar tegelijk veilig toegangsbeheer, dankzij het eenvoudig te bedienen systeem van toegangsrechten. Het iLOQ-systeem is ideaal voor woningcoöperaties en voor locaties waar hoge eisen aan veiligheid worden gesteld, zoals bedrijfs- en kantoorpanden. Het productassortiment omvat profielcilinders,hangsloten en meubelsloten.

Het iLOQ-sluitsysteem voorziet zichzelf van energie en vormt daarmee de nieuwste generatie sluitsystemen. Zo komt een einde aan de beheerproblemen die zich voordoen bij mechanische sleutels, batterijen in elektromagnetische sluitsystemen en de bekabeling in de toegangsbeheerssystemen.

Het iLOQ-sluitsysteem biedt een moderne, internet-gebaseerde oplossing die een veilig en geavanceerd beheer mogelijk maakt. Er zijn vier hoofdelementen: cilinders, sleutels, software en programmeerapparaten.

iLOQ voldoet aan de eisen van de Europese standaard prEN15684 en is erkend door diverse veiligheidsautoriteiten.iLOQ Scandinavische Ovaal Cilinders zijn goedgekeurd door de Finse federatie van financiële dienstverleners, in overeenstemming met de procedures gehanteerd door “non-life insurances” . iLOQ Europrofielcilinders zijn goedgekeurd door de Nederlandse test- en certificeringsorganisatie SKG.

We zijn voortdurend bezig ons productassortiment verder te ontwikkelen en te testen, om prestaties te garanderen die in overeenstemming zijn met de internationale standaard binnen de veiligheidsbranche.

Voorpagina

– 
++++++++++
Ton Cremers +31624224620
http://www.museum-security.org

Download de Collectiehulpverlenings App (CHV):
Appstore of Playstore (Android) zoeken op CHV of calamiteit.
 
Stolen Egyptian Ka Nefer Nefer Mask in Saint Louis Art Museum<http://tinyurl.com/7r6kosa>

++++++++++++++++++++++++++++

iLOQ – Digital Locking System, No Batteries, No Cables – iLOQ – Nederland.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.